UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фігурантів справи про теракт у Петербурзі позбавили громадянства

Міністерство внутрішніх справ Росії скасувало рішення про прийняття до громадянства Росії передбачуваного організатора теракту в метро Санкт-Петербурга Аброра Азімова, його брата Акрама і їх батька, який подав неправдиві відомості в заяві про прийом в громадянство

Про це повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

"На підставі рішення Свердловського районного суду міста Пермі про встановлення факту подання Азімовим А.І. завідомо неправдивих відомостей при зверненні із заявою про прийом до громадянства Росії, укладенням ГУ МВС Росії по Пермському краю скасовано раніше прийняте рішення Управління федеральної міграційної служби Росії по Пермському краю від 15 грудня 2010 про прийом до громадянства Росії громадянина Киргизької Республіки Азімова А. І. (Відповідно до статті 22 Федерального закону від 31 травня 2002 № 62-ФЗ "Про громадянство Росії")", - повідомила Вовк.

За словами Вовк, саме позбавлення громадянства батька Азімова призвела до скасування рішення про прийом в російське громадянство його синів, підозрюваних в причетності до скоєння теракту в петербурзькому метро.

Нагадаємо, 3 квітня в метро Санкт-Петербурга сталось кілька вибухів у вагонах метро.

За даними російського МОЗ, внаслідок вибуху загинули 15 людей, ще 51 людина постраждала.

Затриманий за підозрою у скоєнні теракту Аброр Азімов визнав провину у суді. А сьогодні раптом передумав визнавати провину.

19 квітня ФСБ повідомила про затримання старшого брата головного підозрюваного в організації теракту в метро Санкт-Петербурга Аброра Азімова - Акрама.

21 квітня померла ще одна поранена під час вибуху.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme