СБУ влаштує антитерористичні навчання біля Криму

На території Генічеського району Херсонської області, що межує з анексованим Кримом, сьогодні відбудуться антитерористичні навчання

Про це розповіла керівник прес-служби управління херсонського главку СБУ Вікторія Шакула, повідомляє Depo.ua з посиланням на Крим.реалії.

"Це звичайні навчання, планові, які час від часу проводимо", – пояснила Вікторія Шакула.

За її інформацією, навчання проводитиме Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України в Херсонській області.

В СБУ просять місцевих жителів "зберігати спокій у зв'язку із зосередженням у населеному пункті спецназівців і військових та з розумінням поставитися до можливих тимчасових незручностей".

Вікторія Шакула зазначила, що на роботу КПВВ "Чонгар" проведення антитерористичних навчань не вплине.

У свою чергу, в коментарі для Крим.Реалії начальник прес-служби Бердянського прикордонного загону Держприкордонслужби України Неля Доценко уточнила, що 21 квітня контрольно-пропускний пункт "Чонгар" працюватиме у штатному режимі.

Довідка: Генічеський район Херсонської області розташований поблизу адмінкордону з Кримом, який з 2014 року анексований Росією.

Після анексії Криму між материковою Україною і півостровом проліг формально адміністративний, але фактично – справжній "кордон". На адмінкордоні працюють три контрольних пункти в'їзду/виїзду – "Каланчак", "Чонгар" і "Чаплинка".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme