Балчун насміхається з "омелянівського" поїзда Україна-Іран

Голова правління "Укрзалізниці" Войцех Балчун переконаний, що анонсування очільником Мінінфраструктури поїзда в Іран свідчить насамперед про некомпетентність посадовця

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"Заявами про відставку керівництва ПАТ "Укрзалізниця" міністр інфраструктури прикриває власну некомпетентність і непрофесійність. Черговий приклад – анонс тестового потяга в "нікуди", - зазявив Балчун.

За словами транспортного експерта Олександра Кави, тестовий поїзд до Ірану, анонсований Мінінфраструктури, зможе доїхати тільки до азербайджансько-іранського кордону.

"Залізничні перевезення можливі з Батумі тільки в Астару. До найближчої іранської залізничної станції Рашт – 160 кілометрів. І цей шлях ще треба збудувати. На це може піти 3-4 роки. Якщо туди прибуде українська сільськогосподарська продукція, її доведеться вантажити на автомобілі й так везти територією Ірану", – повідомив Кава.

Нагадаємо, Україна та Іран домовились про запуск тестового потягу для транспортування сільськогосподарської продукції, передусім зернових з України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme