Від "весняного" грипу в Україні померла одна людина

В Україні впродовж минулого тижня (з 10 по 16 квітня) медики зафіксували одну смерть хворого, яка сталася внаслідок ускладнень від грипу

Про це повідомляє Центр з контролю і моніторингу захворювань у Facebook, пише Depo.ua.

"На 15-му тижні зареєстровано один летальний випадок через ускладнення від грипу", – йдеться в повідомленні.

Усього в різних областях України впродовж тижня з 10 по 16 квітня на грип та ГРВІ захворіло 136 961 громадян, з них 70,8% - діти віком до 17 років.

Показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення України становив 321,6 на 100 тис. населення, що на рівні минулого тижня і аналогічних періодів за останні п'ять сезонів спостереження. Госпіталізовано було 5541 особу, тобто 4% від хворих.

Варто зазначити, найвищий показник захворюваності на ГРВІ зареєстровано в Київській області (651,1), найменший – у Закарпатській (150,5 на 100 тис. населення). В жодній з областей України епідемічний поріг не перевищено.

Темп приросту захворюваності серед дорослих зменшився на 6,5%, проте серед дітей до 17 років відбулося незначне зростання на 1,6%.

Як раніше повідомлялося, упродовж останніх двох тижнів в Україні спостерігається зниження рівня захворюваності на грип і ГРВІ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme