У "Гобліна" запропонували провести над окупованим Кримом фінансовий експеримент

Так званий віце-прем'єр Криму Віталій Нахлупін запропонував використовувати готову до експериментів територію півострова для обкатки нововведень в банківській сфері

У "Гобліна" запропонували провести над о…

Про це він сказав у рамках роботи Ялтинського міжнародного економічного форуму, пoвідoмляє Depo.Крим з посиланням на "Примітки".

"З урахуванням того, що кримчани і уряд пережили бівалютну систему, нестандартну податкову систему 2014 року, перехід на податкову систему РФ, думаю, що територія Криму буде саме тим експериментальним полігоном, в якому можлива обкатка запропонованих банківських інструментів і стандартів", - заявив Нахлупін.

Посадовець акцентував увагу на тому, що система нормативів резервування в банківській системі безповоротно, і до неї треба пристосовуватися кримчанам, хоча стандартна вимога про трирічну кредитну історію Крим подолав буквально тільки що. Рішення проблеми, на думку Нахлупіна, в формуванні нестандартних банківських продуктів, адаптованих до Криму. Серед них він назвав оптимізацію банківських нормативів ЦБ РФ і пред'явлення вимог кримських банків до бізнесу. При цьому Нахлупін зазначив, що "уряд" Криму істотно обмежений в можливості видавати власні гарантії через ротаційність бюджету.

Нагадаємо, в Ялті окупанти розпочали свій "міжнародний економічний форум".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Крим

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme