UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Секретар міськради Дніпра звинувачує Садового у помсті

Команда мера Львова Андрія Садового розгорнула інформаційну кампанію проти В'ячеслава Мішалова через незгоду сприяти питанню відносно "львівського сміття"

Секретар міськради Дніпра звинувачує Сад…

Про це В'ячеслав Мішалов заявив під час прес-конференції 20 квітня.

"Усі ці скандали і звинувачення з'явилися після моєї категоричної позиції стосовно львівського сміття. Вони були реалізовані за командою Садового", – зазначив В'ячеслав Мішалов.

Політик наголосив, що одразу після загострення проблеми зі львівським сміттям Андрій Садовий звернувся до нього особисто по допомогу, і Дніпро погодився тимчасово приймати відходи. Однак коли стало зрозуміло, що львівська влада нічого не робить для вирішення ситуації, ввезення сміття у Дніпро припинили. За словами В'ячеслава Мішалова, після цього йому почали надходити різноманітні пропозиції, зокрема й щодо матеріальної винагороди у сотні тисяч гривень, у разі згоди на прийом відходів. Коли це не спрацювало, центральний офіс партії "Самопоміч" розгорнув активну хвилю дискредитації секретаря Дніпровської міськради у ЗМІ.

Представники політсили гучно заявляли про те, що В'ячеслав Мішалов особисто допомагав вигравати тендери на будівництво та реконструкцію об'єктів у Дніпрі компанії, одним з власників якої є його батько. При цьому у відповідних повідомленнях не згадувалося про те, що конкурс проводився через систему електронних закупівель ProZorro, а на підтвердження звинувачень так і не був наданий жоден офіційний документ. Депутат зазначив, що така дезінформація стала особистою помстою Садового за відмову приймати сміття, адже мер Львова, найшвидше, просто не зацікавлений у вирішенні цієї болючої для свого міста проблеми.

"Вигідно не вирішувати цю проблему, вигідно туди списувати гроші, вигідно когось звинувачувати. Це як чорний ящик – у нього можна все що завгодно покласти і з нього можна все що завгодно дістати, зокрема й фінансові ресурси", – наголосив В'ячеслав Мішалов.

Секретар Дніпровської міськради додав, що відстоюватиме свою честь у суді і вже подав позови проти осіб, які давали щодо нього неправдиві свідчення, та проти ЗМІ, які поширювали неперевірену інформацію.

Нагадаємо, після звинувачень В'ячеслава Мішалова у корупції деякі депутати ініціювали його відставку з посади секретаря, однак голосування за цю ініціативу під час 19-ї чергової сесії міськради не набрало необхідної кількості голосів.

Інформація надана прес-службою Дніпровської міськради

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme