UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Розпіарений на Запоріжжі комунальний "Козацький возик" припинив перевезення

Створене минулого року обласне комунальне підприємство "Автогосподарство" більше не здійснюватиме перевезення на приміських маршрутах, для обслуговування яких і створювалося

Розпіарений на Запоріжжі комунальний "Ко…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі ЗОДА.

Облдержадміністрація в односторонньому порядку розірвала укладену минулого року угоду з КП "Автогосподарство". Обласна влада пояснює це порушеннями перевізником умов договору та чисельними скаргами на нього від населення.

При цьому ще минулій сесії Запорізької обласної ради, що відбулася на початку квітня, ЗОДА просила депутатів виділити з обласного бюджету в 2017 році 56 млн. грн на придбання для "Автогосподарства" власних автобусів. Проте депутати відмовилися підтримати проект рішення.

Нагадаємо, презентація обласного комунального підприємства "Автогосподарство" відбулася в Запоріжжі 18 липня минулого року. Підприємство мало 34 автобуси, які повинні були обслуговувати приміські маршрути - "Запоріжжя-Балабине", "Запоріжжя-Кушугум" та "Запоріжжя-Малокатеринівка". Автобуси підприємства отримали назву "Козацький возик". На маршрути вони вийшли 16 серпня. Презентував "Козацький возик" очільник Запорізької ОДА Костянтин Бриль. Тоді він заявив, що на ринку перевезень пасажирів з'явився гідний конкурент, здатний дотримуватися всіх вимог законодавства, платити податки, гідну зарплату водіям, і найголовніше - забезпечувати якісні та безпечні перевезення.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme