Путін сказав, як обиратиме собі наступника

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що його наступника може вибрати тільки народ

Про це Путін заявив на засіданні оргкомітету "Перемога", передає Depo.ua з посиланням на видання Лента.ру.

"Наступника президента визначає тільки російський народ в ході демократичних виборів. І ніхто інший", – сказав російський президент, відповідаючи на висловлювання голови Загальноросійської громадської організації інвалідів війни в Афганістані та військової травми "Інваліди війни" Андрія Чепурного, який поскаржився на першого заступника голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франца Клінцевича.

Чепурний заявив, що сенатор, намагається "знищити організацію, захопити майно і внести розкол в ветеранський рух серед інвалідів", а також називає ім'я наступника глави держави.

За його словами, правонаступником згадувався спікер Держдуми В'ячеслав Володін.

Путін, в свою чергу, доручив першому заступнику глави адміністрації Кремля Сергію Кирієнку розібратися в цій ситуації. "Я думаю, що афганців не злякати ніякими заявами типу" закатати ", – додав президент Росії.

Нагадаємо. у листопаді минулого року Клінцевич поскаржився на журналістів, які нібито неправильно передали суть його висловлювання про ядерну відповідь Росії на дії НАТО. Сенатор, зокрема, заявив, що у відповідь на агресивні дії НАТО, на спроби блоку "втягнути в свою орбіту нові країни" з боку Москви послідує жорстка відповідь.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme