Плотницького та Захарченка запросили на збіговисько сепаратистів у Південній Осетії

Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький та його "колега" з "ДНР" Олександр Захарченко візьмуть участь у церемонії інавгурації "глави" Південної Осетії Анатолія Бібілова

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на сайт підконтрольний бойовикам "ЛНР".

Повідомляється, що інавгурація Бібілова відбудеться 21 квітня в місті Цхінвалі.

"Засвічуючи свою повагу, маю честь направити Вам запрошення на офіційну церемонію вступу на посаду президента Республіки Південна Осетія Бібілова Анатолія Ілліча, обраного народом Республіки Південна Осетія 9 квітня 2017 року", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що разом з Плотницьким до Цхінвалі також поїде "глава адміністрації" Луганська Маноліс Пілавов і голова "Федерації профспілок ЛНР" Олег Акімов.

Повідомляється, що "інавгурацію" також відвідають офіційні особи Російської Федерації і представники "ДНР" та інших конфліктних регіонів - Абхазії, Нагірного Карабаху та Придністров'я.

Нагадаємо, що 9 квітня у невизнаній Південній Осетії відбулося голосування на так званих "виборах президента" і "референдум про повернення республіці історичної назви". Повідомлялося, що за результатами "референдуму" Південна Осетія має змінити назву на "Держава Аланія".

Також повідомлялося, що МЗС Грузії засуджує так звані "вибори і референдум" у Південній Осетії, називаючи їх провокацією.

В МЗС України також засудили проведення російським окупаційним режимом так званих "виборів президента" і "референдуму щодо перейменування цього регіону Грузії на "республіку Південна Осетія – держава Аланія".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme