UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Під час протестів у Венесуелі загинуло троє людей

Силовики застосовують сльозоточивий газ проти демонстрантів у різних містах Венесуели, де на масштабну акцію протесту вийшли сотні тисяч людей

Повідомляється про вбитих у Каракасі, Сан-Крістобалі і Сан Антоніо де Лос Альтос, повідомляє Depo.ua з посиланням на Deutsche Welle.

"У ході масових протестів у Венесуелі у середу, 19 квітня, від пострілу в голову загинув 17-річний студент, який опинився серед учасників демонстрації проти президента Венесуели Ніколаса Мадуро у Каракасі. Його смерть підтвердили у лікарні, куди він був доставлений для операції після тяжкого поранення. Раніше генеральна прокуратура країни підтвердила поранення 17-річного студента з опозиційного табору, заявивши, що ведеться розслідування. За деякими даними, юнак не мав наміру брати участь в акції, а лише знаходився у безпосередній близькості від групи опозиційних демонстрантів", - йдеться у повідомленні.

Пізніше агентство AP повідомило також про загибель 23-річної жінки на акції протесту в місті Сан-Крістобаль. Мер міста розповів, що вона була вбита пострілом з боку проурядових груп, які оточили опозиціонерів, що вийшли на демонстрацію.

У свою чергу, влада країни повідомила про загибель одного солдата під час акції протесту в невеликому місті Сан Антоніо де Лос Альтос, розташованому поряд з Каракасом. Як заявив заступник правлячої Єдиної соціалістичної партії Венесуели Дьосдадо Кабельо, військовий був убитий демонстрантами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme