UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині зник чоловік, хворий на розсіяний склероз

17 квітня зниклого бачили на автомобільній дорозі сполученням Погребище – Липовець

На Вінниччині поліція розшукує безвісти зниклого Володимира Йосиповича Корчевського, 1938 року народження, який 17 квітня пішов з дому і не повернувся. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Зниклий хворіє на розсіяний склероз. Близько 11:00 чоловік вийшов з дому в селі Гопчиця Погребищенського району. Поліція встановила, що того дня близько 14:00 він перебував поблизу залізничного вокзалу у м. Погребище, а близько 16:00 – за межами Погребища на автомобільній дорозі сполученням Погребище – Липовець.

Прикмети зниклого: на вигляд 75-80 років, зріст (170 – 175), худорлявої статури, обличчя овальне, волосся пряме, русяве, з сивиною, ніс прямий, губи тонкі. Був одягнений в піджак зеленого кольору, білий зимовий в'язаний светр, спортивні штани чорного кольору, зимові гумові галоші чорного кольору. Особливі прикмети: на зап'ясті лівої руки є татуювання – напис "ВОВА" зеленого кольору.

Поліція просить громадян, які бачили цього чоловіка і можуть допомогти у його розшуку, повідомити відому їя інформацію за телефонами: (068) 01-98-110, (04346) 2-18-95 або "102".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme