UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині на вісім років посадять розбійника, який пограбував і зв'язав скотчем стареньку жінку

Своєї вини грабіжник не визнає, але результати ДНК-експертиз та відбитків автомобільних шин доводять його причетність до злочину

Бершадський районний суд Вінницької області призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі зловмиснику, який 9 травня 2014 року в с. Антонівка Теплицького району напав на самотню пенсіонерку. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу полції Вінницької області.

46-річний житель села Соболівки Теплицького району разом зі спільником вдерся в будинок самотньої пенсіонерки і, погрожуючи ножем, відібрав у літньої жінки 14 800 гривень.

Нападники були у масках. Утікаючи з місця злочину, вони зв'язали потерпілу скотчем.

У ході досудового розслідування одного з нападників поліція встановила та затримала. Ним виявився житель сусіднього села, який має судимості за розбої та грабежі. Своєї вини він не визнає, але результати ДНК-експертиз та відбитків автомобільних шин, залишених на місці злочину, вказують на його причетність до злочину.

Нагадаємо, на Вінниччині поліція розкрила розбійний напад, вчинений в лютому цього року на 83-річну жительку селища Браїлів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme