UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Одещині мобілізують сили для боротьби зі стихійним лихом

Скликано оперативний штаб. Структурні підрозділи Облдержадміністрації отримали доручення щодо швидкого спільного реагування, а структурні підрозділі ДСНС переведено на посилений режим

На Одещині мобілізують сили для боротьби…

Як передає Depo.Одеса, у зв'язку з негодою, яка насувається на Одещину, відбулося засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди в Одеській області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Одеської ОДА Максим Степанов.

Голова Гідрометцентру Ігор Невіровский повідомив, що Одещина в найближчі дні потрапить в зону сильного холодного циклону. Так, погіршення погодних умов очікується в ніч на 20 квітня.

За словами синоптиків, жителів чекає сильний вітер - до 20 м/с, обмерзання електромереж і дерев.

Начальник Служби автомобільних доріг в області Олег Варивода заявив, що для боротьби з негодою готові 127 одиниць техніки, також є 4 тисячі тонн солі, 1,5 тисячі тонн піску і 140 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Голова правління ПрАТ "Одесаобленерго" Олександр Ніверчук зазначив, що в зв'язку зі штормовим вітром очікується обвал дерев і електроопор. Також він додав, що кожен РЕМ готовий надати по 5-6 бригад.

Крім того, в ДСНС в Одеській області повідомили, що вже був підготовлений пересувний пункт управління, а також в повній готовності важка техніка.

Нагадаємо, на Україну насувається ще один циклон з південного заходу, який накриє снігом Одеську область.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme