На Львівщині в автопригоді постраждали двоє іноземців

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, за цим фактом відкрито кримінальне провадження

Як повідомляє Depo.Львів, дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Родатичі, Городоцького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля SsangYong Actyon, 29-річна мешканка Старосамбірського району, не дотрималася безпечної дистанції та зіткнулася з попутнім автомобілем Chevrolet Lacetti під керуванням 46-річного іноземця.

Внаслідок автопригоди водій Chevrolet Lacetti з діагнозом забій м'яких тканин потиличної частини голови, гіпертонічний криз та його 12-річний пасажир, теж іноземець, з діагнозом забій м'яких тканин шийного відділу хребта звернулися за медичною допомогою.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Молода жінка розбилася в ДТП біля Львова з трьома чоловіками.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme