На Київщині "накрили" хабарника з віночком

Голова однієї із селищних рад вимагав хабаря за рішення виконкому сільради

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на сторінку у "Фейсбуці" прес-секретаря генпрокурора Юрія Луценка Лариси Сарган.

Зокрема, прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ СБ України в м. Києві та області затримано голову однієї з сільських рад Тетіївського району, який вимагав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 60 тисяч гривень за прийняття рішення виконкомом сільської ради про визнання права власності та присвоєння адреси на нежитлові приміщення.

Після отримання підтвердження про сплату неправомірної вигоди в безготівковій формі, на вказаний головою сільради рахунок, та надання ним обіцяного рішення виконкому, зловмисника затримано "на гарячому" за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme