UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мерії на Хмельниччині зловживають монополією щодо реалізації алкогольних напоїв

Припинити  антиконкурентні дії наразі мають в Старокостянтинові та Городку

Мерії на Хмельниччині зловживають монопо…

Антимонопольники вимагають у двох мерій краю припинити антиконкурентні дії, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт відомства.

Старокостянтинівська міськрада має привести рішення, якими встановлені додаткові умови для погодження режиму роботи в закладах громадського харчування та відпочинку; отримання дозволу на продаж алкогольних напоїв в торгівельних закладах з цілодобовим режимом роботи; щодо реалізації алкогольних напоїв в торгівельних закладах міста, без відповідного погодження з власником об'єкту торгівлі, у відповідність до вимог чинного законодавства.

А Городоцькій мерії рекомендували скасувати рішення, яким встановлені часові обмеження щодо реалізації міцних спиртних напоїв в торгівельних закладах розважального характеру у вечірній та нічний час без відповідного погодження з власником об'єкту торгівлі, як це передбачено чинним законодавством.

Нещодавно, антиконкурентні дії Віньковецької селищної ради ледь не завдали шкоди споживачам тепла. Волочиська міськрада порушувала антимонопольне законодавство - змушувала окремих суб'єктів господарювання укладати договори з конткретними організаціями. Віньковецьку селищну раду змусили створити ритуальну службу, оскільки та проявила бездіяльність на ринку ритуальних послуг містечка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme