Мартиненко, піар і фанати НАБУ

Про суддю Бобровника чи про процедурні історії говорити не треба. Про це і так всі все знають

Вадим Денисенко
політолог
Мартиненко, піар і фанати НАБУ…

Є три речі, які важливі зараз, коли справа переходить в активне піар-русло.

1. Мартиненко був одним із головних спонсорів Майдану, а на першому етапі чи не єдиним його спонсором. Він ніколи ніде цього не казав. А дарма. Зараз багато хто інакше б до нього ставився.

2. Справа Мартиненка в масовій свідомості - це війна футбольних фанатів. І для НАБУ справа Мартиненка це перш за все, завоювання симпатій. Кілька місяців тому набісти голосно затримали головного санітарного лікаря, нібито за хабар. На днях справа була закрита. Цей приклад - лише маленька частина піар-складової. Зараз справді для багатьох НАБУ це удав, який дивиться на кролика. І Насіров, і Мартиненко - це поки що система залякування. Суди будуть іти довго. Інтерв'ю будуть роздавалися часто. І юридична сторона нікого не хвилює.

3. В політичному плані ми отримали заяву "Народного фронту". Головне питання – чи буде "Народний фронт" воювати за Мартиненка далі, чи обмежиться ще якоюсь заявою. Від цього залежатиме не майбутня доля Мартиненка. Від цього залежить те, як буде себе в майбутньому поводити весь керуючий клас. І це напевне - найцікавіше питання для того, щоб зрозуміти, як буде розвиватися ситуація в країні в цілому.

Про це дехто почав задумуватися після Насірова. Зараз це стає ключовим питанням. Проте, гасло "бандитам тюрми" до цього не має відношення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme