Мартиненка затримали на 72 години, - адвокат

Колишній депутат Микола Мартиненко затриманий НАБУ на термін до 72 годин до рішення судом питання про обрання запобіжного заходу

Про це повідомив адвокат Мартиненко Петро Бойко, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Цензор.НЕТ".

"Ми не розуміємо, в чому підозрюють Миколу Мартиненка. Зрозуміло лише, що мова йде не про справу, пов'язаним з" Енергоатомом ". Це тим більше дивно, бо навіть по" Енергоатому "немає ніяких доказів правопорушень. Затримання детективи НАБУ мотивували тим, ніби Мартиненко міг би втекти з України. це повний абсурд, тому що в 2015 році він добровільно відмовився від депутатської недоторканності - це дієвий доказ того, що він не збирався нікуди ховатися. Микола Мартиненко постійно підкреслював, що він знаходиться в Україні і гот ів надати слідству інформацію з будь-яких питань. А влітку минулого року він навіть публічно заявляв про готовність здати свій закордонний паспорт ", - підкреслив адвокат.

"Абсурдним є також інформація деяких представників НАБУ, ніби екс-депутат уникав отримання повідомлення про підозру. Детективи НАБУ тільки ввечері змогли показати підозра, підписане прокурором САП. Після чого Микола Мартиненко законослухняно відправився в НАБУ для здійснення відповідних процесуальних дій", - вказав Бойко.

"Захист доведе в суді повну безпідставність будь-яких підозр щодо Миколи Мартиненка. Більш того, ми будемо домагатися притягнення до кримінальної відповідальності фальсифікаторів з НАБУ і з Солом'янського райсуду на кшталт одіозного судді Бобровник. Ми прогнозували і прогнозуємо, що питання про обрання запобіжного заходу" випадково "потрапить до згаданого Бобровников, проти якого НАБУ порушило справу і який слухняно виконує всі вказівки НАБУ", - підкреслив адвокат.

Нагдаємо, що детективи НАБУ затримали колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme