"КрАЗ" показав нову снігоприбиральну автівку

Несподіваний сніг у квітні, ймовірно, надихнув кременчужан на презентацію нового снігоприбирального "КрАЗа"

"КрАЗ" показав нову снігоприбиральну авт…

Кременчуцькі автовиробники презентували новий оригінальний спецавтомобіль із снігоприбиральним обладнанням на повнопривідному шасі "КрАЗ-6322", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу компанії "АвтоКрАЗ".

Автомобіль створено для частини технічної служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Всюдихідне шасі "КрАЗ-6322", використане у якості бази, - традиційний вибір тих замовників, для яких висока прохідність, потужність і міць - першочергові важливі показники для подальшої експлуатації.

Виконання машини - стандартне, серійне, але кабіна - спарена чотиридверна семимісна.

Шнекороторна установка має продуктивність із прибирання снігу 1500 м3/год, ширина очищення від снігу складає до 2,74 м, а висота сніжного покрову, що прибирається, - 1,2 м. Відвал для прибирання снігу, довжиною 2,95 м, виготовлений із високоякісної сталі та посилений ребрами жорсткості. Ширина оброблюваної зони проїжджої частини при роботі відвалом становить до 2,7 м, висота - 0,6 м.

Суворі зими із сніговими заметами, мінливість погоди, зокрема нехарактерні сезонні погодні умови, як зараз у засніженому квітні, якнайкраще доводять актуальність такої спецтехніки в автопарках дорожніх та комунальних служб і підрозділах ДСНС.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme