Копи заарештували 40 тонн львівського сміття на Тернопільщині

Дві фури із львівським сміттям зупинили поліцейські у Зборівському районі

Копи заарештували 40 тонн львівського см…

Неподалік Малашівського сміттєзвалища на Зборівщині тернопільські копи зупинили дві вантажівки DAF з відходами із Львівщини, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облполіції.

Власником вантажівок виявися тернопільський бізнесмен, а 40 тонн побутових відходів у фурах за товаро-транспортними накладними належать львівському підприємству.

За словами водіїв, вони сміття везли зі Львова до Дніпра. На Тернопільщину заїхали на дозаправку, а також вирішили відрегулювати клапани двигунів автотранспорту в селі Чернихів.

Наразі свідчення та документи водіїв первіряють копи, а вантажівки перебувають на арештмайданчику.

Загалом у Тернопільській області вже викрили 13 випадків викидання львіського сміття.

До слова, результат "вояжу" львівського сміття Тернопільщиною - півмільйона гривень збитків.

Нагадаємо, востаннє минулого тижня більше сотні тонн львівського сміття знайшли в Шумському районі. Перед тим, "дари Садового" привезли на Монастирищину. В середині березня поблизу Тернополя виявили цілі купи львівського сміття. Трохи раніше поліцейські зупинили на об‘їзній дві вантажівки зі сміттям. З'ясувалося, що два автомобілі марки "ДАФ" дійсно були завантажені відходами зі Львова. І, згідно документів, поверталися вони з цим багажем уже з Полтавщини, де їм завадили викинути відходи.

На початку лютого "сміття Садового" виявили у побутових відходах на звалищі поблизу Волиці. Аналогічні побутові відходи знаходили в Зборівському та Бережанському районах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme