До уваги водіїв і дітей: Нарешті сніг випаде і на Львівщині

Очікується ускладнення погодних умов

Як повідомляє Depo.Львів, упродовж 20 – 24 квітня на Львівщині очікується ускладнення погодних умов. Про це розповів в.о директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук.

Так, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, упродовж 20 – 24 квітня поточного року погоду на території області обумовить проходження ряду атмосферних фронтів.

Зокрема, збережеться хмарна погода. У південній частині області часом опади (переважно у вигляді мокрого снігу), слабке налипання мокрого снігу. На окремих ділянках автомобільних доріг ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями – пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки від 0° до 7° морозу, вдень 3-8° тепла.

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається до мешканців області з проханням бути уважними під час руху по дорогах області, зважати на погодні умови та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme