"Цей політпроект потрапив у "замовлення", – політолог попросив соцмережі допомогти в інорфматаці

Політолог отримав "замовлення" на інформаційну атаку партії "Наш край"

Допомогти зібрати компромат для інформаційної атаки на одну із політичних партій попросив у користувачів Фейсбуку політолог Юрій Константинов, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Обозреватель".

"Друзі та підписники, у кого що є щодо партії "Наш край"? Інформація потрібна щодо усіх, хто представляє її в регіонах. Просто цей політпроект потрапив у "замовлення". Тому потрібна інфа для підготовки "дії". Часу мало!!!", – написав Константинов.

Політолог додає, що особисто знайомий із співголовою партії Олександром Мазурчаком, але це його "ні до чого не зобов'язує".

У "Нашому краї" сплановану інформатаку назвали замовленням влади та зазначили, що останнім часом з'явилось багато замовних матеріалів, які націлені проти партії.

Як йдеться у заяві партії, негативна кампанія пов'язана з виборами в ОТГ та критикою дій влади.

"Впевнені, ця кампанія – відповідь влади на нашу послідовну позицію. "Наш край", як опозиційна партія, критикував та критикує владу за провали в роботі: несправедливі комунальні тарифи, безгосподарність, безперспективну політику нарощування кредитів. До того ж, усе більше українців довіряють "Нашому краю", про що засвідчили вибори в об'єднаних територіальних громадах. За результатами останніх виборів 2016 року ми увійшли до трійки лідерів серед партій за кількістю обраних депутатів", – йдеться у заяві "Нашого краю", опублікованій на сайті партії.

"Наш край" закликав ЗМІ перевіряти інформацію.

"Зі свого боку ми готові надати офіційні коментарі з будь-яких питань та допомогти з перевіркою інформації, яка стосується членів нашої партії", – йдеться у заяві.

Також партія закликала політичних експертів, для яких важлива власна репутація, не брати участі у брудній кампанії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme