Ахметов ліквідував посади в СКМ, які займали його мати і дружина

Абсолютний власник ПрАТ "Систем Кепітал Менеджмент", керуючої компанії найбільшої в Україні приватної промислово-фінансової групи "СКМ", Рінат Ахметов, своїм рішенням ліквідував наглядову раду і ревізора як органи управління і контролю компанією

Як повідомила СКМ в системі розкриття інформації НКЦБФР, вищий орган управління ПрАТ "СКМ" - одноосібний акціонер компанії - 18 квітень 2017 року прийняв рішення про припинення повноважень голови наглядової ради Някіі Ахметовою (мати Ахметова), передає Depo.Донбас з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Ахметова займала зазначену посаду з 6 квітня 2006 року. Посада голови наглядової ради ліквідована.

Крім того, вищий орган управління ПрАТ "СКМ" - одноосібний акціонер компанії - 18 квітня ухвалив рішення про припинення повноважень ревізора Лілії Ахметової (дружина Ахметова).

Ахметова займала зазначену посаду з 7 червня 2001 року. Посада ревізора ліквідована.

Раніше Л.Ахметовой належало 10% АТ "СКМ", решта - Р.Ахметова. У квітні 2009 року бізнесмен сконцентрував у своїй власності 100% акцій АТ "СКМ".

Членами сім'ї Р.Ахметова є дружина Л.Ахметова, мати Н.Ахметова, сини Дамір і Алмір Ахметови.

Нагадаємо, згідно зі списком мільярдерів, який складає американський журнал Forbes, найбагатшим українцем залишається Ринат Ахметов, статки якого за минулий рік зросли з 3 млрд до 6 млрд.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme