ЗМІ: У Донецьку "суд" звільнив підозрюваного у гучному вбивстві кількох людей у 2011 році

"Суд "ДНР" звільнив одного з підсудних - Олександра Сливу, який проходив у справі про розстріл п'ятьох співробітників VIP-відділення "Приватбанку" в Донецьку 29 грудня 2011 року

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляє джерело "Острова".

"Минулого тижня суд "ДНР" випустив Сливу", - повідомило джерело.

Повідомляється, що 29 грудня 2011 зловмисники, які скоїли розбійний напад на відділення Приватбанку в Донецьку, застрелили п'ятьох співробітників VIP-відділення "ПриватБанку".

"Загинули керуюча VIP-відділенням банку Олена Отачкіна, менеджери Тетяна Шевцова і Олена Гініятулліна, касир Тетяна Бурцева і охоронець Вадим Бондаренко", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що за підозрою у скоєнні цього злочину 31 грудня 2011 суд заарештував Максима Рудичева та Сергія Ломако. В середині січня 2012 їм було пред'явлено звинувачення за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). 8 червня 2012 року справу було передано до суду.

"На лаві підсудних опинилися п'ять осіб: Максим Рудичев і Сергій Ломако (основні фігуранти справи, які звинувачуються у вбивстві п'яти співробітників банку), Віталій Демченко та Сергій Ширін (особи, які займалися виготовленням, збутом зброї, з якої було вбито люди), і Олександр Слива - напарник Рудичеваз установки відеоспостереження в банку, який за версією слідства, продав частину обладнання на ринку", - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що у 2014 році, коли в Донецьку почалася "російська весна", суд так і не виніс рішення у цій справі.

Нагадаємо, що проросійські терористи на Донбасі вимагають передати їм на обмін близько 100 злочинців, які сидять за вбивства, насильство, мародерство і теракти.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme