UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителям Запоріжжя повернули світло, в області знеструмлені 22 населені пункти

Роботи з повернення електропостачання планують завершити завтра, 20 квітня, якщо сприятиме погода

Про це кореспондентові порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі Запоріжжяобленерго.

Електроживлення знеструмлених населених пунктів області за станом на 16:00 було поновлено лише частково. Повністю повернули світло мешканцям Запоріжжя, де на ранок були знеструмлені 13 тисяч домівок.

Нині в області лишаються без світла, за даними енергетиків, 22 населені пункти. Електроживлення в них планують поновити до ранку 20 квітня, якщо не погіршиться погода, зазначили в Запоріжжяобленерго.

У той же час в ДСНС в Запорізькій області повідомляють, що, за їхніми даними, електропостачання немає в 16 населених пунктах області. Лишаються знеструмленими шість населених пунктів у Вільнянському районі, дев'ять - у Запорізькому, один - у Кам'янсько-Дніпровському.

Нагадаємо, з четвертої ранку негода валила на Запоріжжі дерева. Також нагадаємо, рух основними магістралями області ускладнений. Раніше портал Depo.Запоріжжя повідомляв, що у Запорізькій області негода знеструмила 26 населених пунктів. Без електрики - частина облцентру. Також повідомлялося, що у Запоріжжі включають опалення, школярів відправили на "зимові канікули".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme