У столиці ліквідували "конверт" на 90 млн

Столичні правоохоронці ліквідували "конверт", який надавав послуги підприємцям з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку

Про це інформує прес-служба Прокуратури Києва, передає Depo.ua.

"Ліквідовано діяльність "конвертаційного центру", який надавав послуги підприємствам реального сектору економіки з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку. У своїй протиправній діяльності учасники групи використовували розрахункові рахунки, відкриті в ПАТ "Сбербанк", - йдеться у повідомленні.

Загальний обсяг проконвертованих грошових коштів за вказаний період із використанням реквізитів "транзитно-конвертаційних підприємств" склав понад 90 млн гривень. Ймовірні втрати бюджету складають понад 15 млн гривень.

У результаті проведених обшуків вилучено комп'ютерну техніку, банківські картки, чекові книжки, первинна/бухгалтерська документація "транзитних" та "фіктивних" підприємств, чорнові записи, електронні носії інформації, скайп та вайбер-переписки з "клієнтами", що містить інформацію із заявками на проведення "конвертаційних" операцій, 11 печаток та штампів "фіктивних" підприємств.

Проводиться комплекс оперативних та слідчих заходів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme