UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Старій Синяві вбереглися від "африканки" та її наслідків

У райцентрі відкрили відосібно тваринницький ринок

У Старій Синяві вбереглися від "африканк…

У Старій Синяві запрацює тваринницький ринок окремо від речового та продуктово, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту місцевої ОТГ.

На нараді обговорили процес створення та виділення території на даний ринок. Зрештою, надали дозвіл КП "Старосинявський комунгосп" на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, що розташована за адресою - смт. Стара Синява вул. Ватутіна площею 0,0900 га.

Наразі територія обгороджена, упорядкована для роботи тваринницького ринку.

Таким чином виконали рекомендації надзвичайної протиепізоотичної комісії щодо убезпечення від АЧС.

До слова, на Хмельниччину намагаються не допустити збудник "африканки". В області провели більше 300 перевірок щодо дотримання ветеринарно-санітарних вимог.

Проводять роботу з припинення діяльності стихійних ринків та невстановлених місць торгівлі живими тваринами та сировиною з них.

Довідково. На початок березня в області налічується 227 свиногосподарств в яких утримується 154 тис. 800 голів свиней. Із наявних 227 свиногосподарств лише 200 господарств повністю огородженні, 212 мають стаціонарний наливний дезбар'єр, 178 обладнано типовими санпропускниками, 219 свиногосподарств забезпечили обслуговуючий персонал змінним взуттям та спецодягом, 186 організовано централізоване прання спецодягу, лише 26 свиногосподарств в яких працівники не отримують свиней в особистих господарствах.

Сьогодні ставиться питання про запровадження кримінальної відповідальності за недотримання умов біобезпеки та допущення розповсюдження вищевказаного захворювання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme