UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У поліції розповіли про розслідування ДТП, у якому загинув комунальник

В рамках розслідування резонансного ДТП, в якому загинув працівник комунальної служби, призначена низка необхідних експертиз

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, в рамках досудового розслідування призначені судово-медична експертиза по встановленню причини смерті та судово-криміналістична експертиза, визнаний потерпілим та допитаний син загиблого, опитані свідки, працівники комунального підприємства.

До кримінального провадження долучені відео з камер відеоспостереження, які розташовані поблизу місця ДТП. Проводяться слідчі дії, направлені на встановлення автомобіля, яким був скоєний наїзд на чоловіка та особу водія. Робота в цьому напрямку триває.

Як повідомляв Depo.Харків, 21 лютого близько 18:10 в районі будинку № 210 на вулиці Велика Панасівська в Харкові автомобіль під керуванням невстановленого водія скоїв ДТП, в результаті чого працівник комунального підприємства загинув на місці події.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme