UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У "Ниви-В" після матчу з одеситами залишились примарні шанси на підвищення у класі

Вінничани вдома поступились лідеру першості "Жемчужині"

У "Ниви-В" після матчу з одеситами залиш…

Головна футбольна команда Вінниці не змогла дати бій одному з фаворитів чемпіонату України у Другій лізі. "Нива-В" вдома поступилась одеській "Жемчужині" і суттєво погіршила свої шанси на успіх в чемпіонаті, повідомляє Depo.Вінниця.

Уже зі стартовим свистком одесити показали, що налаштовані на перемогу і готові довести свої амбіції грою. Перші ж атаки гостей спровокували нивівців на дві жовтих картки. І хоч ближче до перерви гра вирівнялась, гості на полі виглядали більше переконливо. На 40-й хвилині відбувся ключовий момент у матчі – одесит Сергій Паламарчук зумів вирватися один на один з кіпером господарів і точним ударом вивів "Жемчужину" вперед.

У другій половині гри "Нива-В", з бажанням відігратися, спробувала нав'язати свою гру і створила кілька небезпечних моментів біля воріт гостей. Утім, пострілам Браславського та Брижчука забракло точності. Натомість, атака Жемчужини виявилась значно успішнішою. На 70-й хвилині у масованій атаці Михайло Шостаков виявився вправнішим за захисників зелено-білих і точно зіграв на добиванні – 0:2. Цей рахунок протримався до самого фінального свистка і дозволив Жемчужині вийти на перше місце у турнірній таблиці.

Після матчу головний тренер "Ниви-В" Володимир Горілий відзначив, що переломним став саме перший гол "Жемчужини", після якого гості почували себе впевненіше і не дали вінничанам розраховувати на успіх.

Наступний поєдинок "Нива-В" знову проведе вдома – 29 квітня проти команди "Мир" з Горностаївки, що випереджає вінничан на одну позицію у турнірній таблиці. Наразі "Нива-В" восьма з 36-ма очками. Відставання від першого місця складає уже 25 очок і залишаються хіба що примарні шанси на Першу лігу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme