UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Меджибіжській фортеці збирається третій музейний форум

Фахівці музейних і заповідних закладів побачать кращі зразки музейної діяльності за минулий рік, обміняються досвідом, налагодять міжмузейні зв'язки і особисті професійні контакти

У Меджибіжській фортеці збирається треті…

Третій музейний форум, що відбудеться на початку червня, оголошує Меджибізька фортеця, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Музейний простір".

Форум "Музей: храм муз" є традиційним щорічним відкритим зібранням музейних і заповідних закладів з усіх регіонів України, під час якого учасникам форуму, відвідувачам стародавнього Меджибожа, журналістам, науковцям демонструються кращі зразки музейної діяльності за минулий рік, відбувається обмін досвідом, налагоджуються міжмузейні зв'язки і особисті професійні контакти.

Меджибіж - найдавніше місто Подільського краю, у якому перетинається історія Русі, Великого Князівства Литовського, Речі Посполитої та України. Історія та культура Меджибожа увібрали у себе дивовижне поєднання спадщини кількох народів та релігій. Тому недаремно саме сюди щороку приїздять і туристи, і діячі музейництва, щоб відчути енергію місця, яке дихає історією.

Форум проводиться впродовж трьох днів 9-11 червня 2017 року. Говоритимуть фахівці про музей як туристичний продукт; інтерактивні проекти; співпрацю з дітьми та територіальними громадами, міжнародною спільнотою, закладами і колективами культури, людьми з обмеженими можливостями і соціально незахищеними, у співпраці з волонтерами та в інтернет-просторі; на теле– і кіноекрані.

Звичайно, визначатимуть і найкращі проекти.

До слова, торік Музейний форум зібрав представників з 12 регіонів України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme