У Лубнах на вулиці пограбували п'ятикласницю

29-річний зловмисник вирвав телефон з рук дівчинки і кинувся тікати, але був затриманий перехожими 

У Лубнах на вулиці пограбували п'ят…

18 квітня, о 16:00, неподалік однієї із шкіл міста, на зупинці громадського транспорту, учениця п'ятого класу дістала мобільний телефон, щоб подзвонити, а в цей час до неї підбіг невідомий чоловік, вирвав з рук телефон та почав тікати, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції України у Полтавській області.

На крик дівчинки зреагували люди, які знаходились на зупинці. Одні почали швидко викликати поліцію, а інші погналися за грабіжником.

На виклик оперативно відреагували інспектори сектору реагування патрульної поліції, які в цей час патрулювали місто. Поліцейські та небайдужі жителі міста зловмисника затримали.

Правоохоронці встановили особу грабіжника. Ним виявився 29-річний раніше судимий житель сусіднього району.

Наразі речовий доказ вилучено, а за фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України.

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що 17 квітня у кременчуці жінка зарізала подругу. Між жінками, під час спільного вживання алкоголю виник конфлікт, під час якого підозрювана вдарила ножем гостю. 45-річну потерпілу госпіталізовано до лікарні з проникаючою колото-різаною раною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme