Вигнаний із Харківської міськради Лесик: Я буду битися з поламаною ногою

Колишній депутат Харківської міськради Андрій Лесик, якого охоронці мера Геннадія Кернеса винесли із сесійної зали, написав заяву в поліцію

Як передає Depo.Харків, після видалення з сесійної зали Лесик викликав собі "швидку".

"Навіщо ти це зробив? Я буду битися за свою країну, зрозуміло? Не чіпай мене. Я буду битися, зрозуміло? Навіть із поламаною ногою", - кричав Лесик, сидячі перед дверима сесійної зали Харківської міськради та розмовляючи з одним із охоронців мера Геннадія Кернеса.

На місце за заявою Лесика також прибула слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції.

Як повідомляв Depo.Харків, рішення про дострокове припинення депутатських повноважень Лесика було прийняте 17 травня 2016 року на сесії Харківської міської ради. Того ж дня Лесик подав позов до суду, однак суд не задовольнив вимогу про поновлення депутатського мандату.

Довідка Depo.Харків. Лесик, який є членом організації "Український вибір" кума Путіна Віктора Медведчука, під час депутатства у Харківській міськраді відзначився цілеспрямованою антиукраїнською риторикою. Екс-депутат, зокрема, під час святкування 9 травня спровокував конфлікт на Меморіалі Слави у Харкові, витягнувши на очах у проукраїнської спільноти георгіївську стрічку.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme