У Харкові судили чоловіка, який познущався з дитини за розбиті вікна

Чоловік побив дитину через те, що хлопчик розбив вікна

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 6 квітня ухвалив Київський районний суд Харкова.

Суд встановив, що 22 серпня 2016 року ввечері, перебуваючи на території дитячого майданчику у дворі житлових будинків, зловмисник побив 9-річного хлопчика.

За словами підсудного, в той день, коли він був вдома, почув, що хтось розбив вікна, які були біля будинку. Дружина заявила, що бачила хлопчиків, які розбили вікна, та вказала на одного з них.

Чоловік вийшов на вулицю, наздогнав дітей та штовхнув того, на якого вказала дружина. Після цього він схопив його за вухо та сильно потягнув, в результаті чого зі страху у дитини сталося неконтрольоване випорожнення. Це не зупинило хулігана і він, продовжуючи бити дитину, потягнув його в сторону дитмайданчика.

Внаслідок таких дій дитині були нанесені багаточисельні травми.

На суді обвинувачений заявив, що не бив дитину, а тягнув до дитмайданчика, щоб знайти батьків. В цей момент до нього підійшов невідомий чоловік та, погрожуючи проблемами, змусив відпустити дитину.

Суд визнав хулігана винним у скоєнні злочину за ст. 296 ч.1 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді арешту строком на два місяці.

Крім того, він повинен компенсувати потерпілій стороні 10 тис. грн. моральної шкоди.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові шукають водіїв, які покалічили пішоходів та втекли.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme