Скандальний вінницький чиновник загубив 27 грамів золота на дискотеці

Грачов вважає, що керівництво нічного клубу має компенсувати вартість ланцюжка, який зник після його "п'яних" розборок з охоронцями закладу

Скандальний вінницький чиновник загубив…

Керівник відділу допомоги учасникам АТО Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Андрій Грачов вимагає у керівництва одного з вінницьких нічних клубів 50 тис.грн. за загублений золотий ланцюжок вагою 27 грамів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "20 хвилин".

На початку квітня Андрій Грачов разом з друзями святкував день народження подруги у нічному клубі "Курсаль". Наприкінці вечора у компанії стався конфлікт з охоронцями клубу. Грачова разом з товаришем на прізвисько "Єнот" охоронці вивели з розважального закладу, що зафіксували камери відеоспостереження.

Згодом Андрій Грачов прийшов до керівництва клубу з вимогою перерахувати на його банківську картку 50 тис. грн.. Мовляв один з охоронців клубу під час з'ясовування стосунків зірвав з нього дорогоцінний ланцюжок.

Відомо, що керівництво клубу звернулось в поліцію із заявою про вимагання грошей.

В свою чергу, Грачов на своїй сторінці у "Фейсбуці" підтвердив факт інциденту і наголосив, що його ще не вичерпано.

Нагадаємо, що в січні цього року чиновник Грачов збив мітингувальника з ніг ударом в обличчя.

Раніше 33-річний чиновник та "АТОвець" задекларував 18 мільйонів готівки. Згодом він повідомив, що мільйони з'явились в його декларації через технічну помилку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme