СБУ розпитає Рабіновича про 27 млн грн на провокації в Одесі

Правоохоронці розпитають народного депутата Вадима Рабіновича про інформацію щодо підготовки провокацій в Одесі на травневі свята, на які начебто вже виділені мільйони гривень

Про це сказав начальник апарату голови Служби безпеки України Олександр Ткачук на прес-конференції 19 квітня, передає Depo.ua.

"Ми взяли до уваги цю інформацію. Вадим Зіновійович коли повернеться, ми обов'язково з ним про це поговоримо – вже така домовленість досягнута, – спитаємо, звідки в нього така інформація про ці 27 мільйонів, які вже нібито надійшли", - зазначив Ткачук.

Він запевнив, що вживається ціла низка превентивних заходів, щоб свята в Одесі відбулися спокійно.

Нагадаємо, що днями Рабінович заявив, що 27 млн грн виділені на те, щоб дестабілізувати ситуацію в Одесі 2 травня та 9 травня". До міста начебто поїдуть спеціальні емісари, які будуть оплачувати ці провокації молодим людям з різних сторін, щоб створити ілюзію конфлікту і скористатися цією ситуацією. Політик закликав правоохоронців вжити заходи для уникнення провокацій.

Сьогодні в СБУ прозвітували, що заблокували заплановану Росією провокативну акцію проти уявних утисків болгарської нацменшини в Одеській області, яку організовував лідер радикальної громадської організації "Наждак" Микола Дульський.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme