Прикарпатські лікарі розповіли про стан пасажирів ДТП, в якій загинуло четверо молодих людей

Водій автобуса, який втрапив у ДТП на Прикарпатті, переведений з реанімації, у найважчому стані перебуває 15-річний підліток

Прикарпатські лікарі розповіли про стан…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "ТСН".

На Прикарпатті зіткнулися рейсовий автобус та іномарка. Попередньо - водій легковика значно перевищив швидкість, на крутому повороті не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та влетів в автобус. Водій і два пасажири легковика загинули на місці, серед них 19-річна дівчина. Ще один помер дорогою до лікарні. Шість пасажирів маршрутки, серед них і водій, потрапили у лікарню.

Водій автобуса, який втрапив у ДТП на Прикарпатті, переведений з реанімації до травматології, в нього переломи стегна й тазу. В найважчому стані перебуває 15-річний підліток, у юнака травма грудної клітини, живота, пошкоджена селезінка, черепно-мозкова травма. Він втратив багато крові. Але за його життя лікарі вже спокійні

"Зранку він розінтубований. Тобто дихає сам. Криза минула. Ми вводимо його в стан травматичного шоку", - каже заступник головного лікаря Коломийської ЦРЛ Віктор Бойко.

П'ятьох пасажирів маршрутки доправили до лікарень Косова, Яблуніва та Івано-Франківська. Медики кажуть: пацієнти у легкому стані та стані середньої тяжкості. Відтинок дороги, де сталась аварія - серед водіїв має недобру славу - там ДТП трапляються часто. Чи були водії напідпитку, має з'ясувати експертиза.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталася 17 квітня в Івано-Франківській області між селами Мишин і Стопчатів. У результаті аварії четверо людей загинули.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme