Жертвами негоди стали четверо українців (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок різкого похолодання та порушення правил руху загинули четверо людей, ще дев'ять отримали травми

Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

За уточненими даними, сьогодні на дорогах України загинули четверо людини, дев'ять травмовано.

Омелян уточнив інформацію в ефірі телеканалу "112 Україна".

Раніше в МІУ повідомляли про семеро загиблих на дорогах за сьогоднішній день.

"Хотів би відразу відкоригувати інформацію - загинули 4 людини, за нашими даними, та 9 травмовано. Найгірша ситуація - коли на трасі водій Mercedes виїхав на смугу зустрічного руху і сталося зіткнення з вантажним автомобілем MAN", - зазначив Омелян.

За його словами, ситуація ускладнюється тим, що багато машин перейшли на літню гуму. Водіїв просять утриматися сьогодні і, можливо, завтра від поїздок. Техніка розчищає траси 5 областей, що опинилися під сніговим ударом (Полтавська, Запорізька, Харківська, Херсонська, особливо Дніпропетровська).

У Мінінфраструктури застерігають водіїв від можливих ДТП та рекомендують утриматись від поїздок на час негоди. Це, в першу чергу, стосується автовласників, які вже змінили зимові шини на літні.

Окрім цього, міністерство попередило про закриття доріг у Дніпрі. Зокрема, з 9 години ранку перекрито дороги державного значення: Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя, М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине, М-29 Харків – Красноград – Перещепине, М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Нагадаємо, за даними синоптиків, через негоду Україна може втратити до 30% врожаю плодових.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme