UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині розбилася кременчуцька маршрутка, четверо людей загинуло

"Мерседес", в якому знаходилось 13 пасажирів, рухався за маршрутом "Кременчук - Харків" і зіткнувся з автомобілем "МАН"

На Харківщині розбилася кременчуцька мар…

19 квітня на Харківщині, в результаті зіткнення маршрутки "Кременчук - Харків" та вантажівки, загинули чотири пасажири мікроавтобусу - дві жінки та два чоловіка, ще двоє постраждалих доставлені до місцевої лікарні в тяжкому стані, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Харківській області.

Інформація про подію надійшла до чергової частини Коломацького відділення поліції сьогодні о 08:45.

Працівники поліції на місці події встановили, що на 402 км автошляху "Київ - Харків - Довжанський", поблизу с. Ганнівка Коломацького району 44-річний водій маршрутного таксі "Мерседес", в якому знаходилось 13 пасажирів, рухався маршрутом "Кременчук -Харків" в напрямку м. Харкова. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем "МАН" під керуванням 36-річного харків'янина.

Наразі встановлюються особи загиблих та постраждалих в ДТП осіб та інші обставини. На місці пригоди працюють правоохоронці. Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що 18 квітня у Черкасах автобус № 31 врізався в стовп. П'ятеро пасажирів було госпіталізовано до лікарні з забоями грудної клітини та струсами мозку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme