На Харківщині негода залишила без світла понад 60 населених пунктів, - ДСНС

Станом на 10:00 19 квітня харківські підрозділи ДСНС 18 разів залучалися до розпилювання та прибирання повалених дерев та буксирування транспортних засобів

Як повідомили Depo.Харків у ГУ ДСНС України в Харківській області, загалом у роботах брали участь 90 співробітників ДСНС.

Також для ліквідації наслідків негоди були залучені комунальні підприємства. На очищення основних автошляхів на території Харків залучалася 81 одиниця техніки та 200 дорожніх працівників. розсипано піщано-соляної суміші

За добу розсипано 138 м. куб. піщано-соляної суміші, 42 т солі, розчищено 260 км автошляхів державного рівня, 120 км місцевого рівня.

Дорожніми, аварійними службами Харкова та області проводяться роботи по звільненню території від дерев, гілок та ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. "Харківзеленбудом" зареєстровано 176 заявок.

По Харківській області повністю знеструмлений 61 населений пункт, 33 частково. Ремонтні бригади РЕС проводять роботи щодо відновлення електропостачання Харкова та районів області.

У Харкові повалене 71 дерево та 860 гілок.

Як повідомляв Depo.Харків, у місті майже добу продовжується потужний снігопад.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme