Хто на O.Torvald: Чорногорець з довжелезною косою, який фарбує губи і позує у спідньому

Від Чорногорії на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення виступатиме харизматичний Славко Калезич, який вже зробив кар'єру у театрі

Хто на O.Torvald: Чорногорець з довжелез…

Depo.ua продовжує серію публікацій про учасників Євробачення-2017, яке пройде у травні у Києві.

Отже, Чорногорію на конкурсі представить 31-річний професійний актор Славко Калезич з композицією Space.

У відео на композицію актор танцює на фоні космічних пейзажів і хизується голим накачаним торсом.

"Коли я випустив свою пісню, я чекав на шквал критики. Але виявилося, що половині слухачів вона сподобалася. Це добрий показник. Прихильники дуже мотивують мене готуватися до основної частини конкурсу", - прокоментував Славко у одному з інтерв'ю.

Красиве тіло - результат кропіткої праці. Актор і співак проводить чимало часу у тренажерному залі і викладає відео з занять у соцмережі. Тренується Калезич вже кілька років, а ще - зовсім не їсть м'яса. Каже, це один зі способів бути здоровим фізично і духовно.

"Моє вегетаріанство - це, в тому числі, меседж. Я справді дуже люблю тварин. На Євробаченні я хочу сказати "ні" вбивству тварин. Наша планета - таке красиве місце", - стверджує виконавець.

Зазначає, що любов до життя спробував закласти і у конкурсне відео.

"Я Маос, але потім перетворюють на Венеру. Адже усе, чим я займаюся, - про любов. Пісня дуже важлива, але я професійний актор, тож я хочу доповнити Євробачення елементами театру", - зазначає Калезич.

В якому вбранні буде на конкурсі, поки що не розповідає, але натякає: це буде щось надзвичайно епатажне.

В рамках традиційно мужніх образів Калезичу, вочевидь, нудно. Хлопець бавить своїх підписників еротичними знімками іншого характеру.

"Я можу бути тим, ким захочу", - акцентує співак під світлинами.

Чорногорець закінчив театральну академію, виступав у складі ансамблю Чорногорського національного театру. Також знімався у кіно.

На сцені Колезич створює доволі епатажні образи

У 2011-му випустив дебютний сингл Muza.

Втім, по-справжньому підкорювати музичний олімп почав за два роки після цього, взявши участь у X-Factor Adria. За рік хлопець порадував світ дебютною платівкою San o vječnosti (Мрія про вічність).

Про особисте життя артиста наразі мало відомо. Хоча Калезич і виставляє фото в обіймах дівчат, у підписах зазначає, мовляв, йдеться лише про дружбу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme