Харківщина ліквідує наслідки стихії власними силами, - Світлична

У Харківській області триває ліквідація наслідків сильного снігопаду та шквального вітру

Як повідомили Depo.Харків, про хід ліквідації наслідків стихії в регіоні голова Харківської ОДА Юлія Світлична розповіла в ефірі телеканалу "112".

Голова ОДА повідомила, що, за останніми даними, в області повністю знеструмлені 87 населених пунктів, 68 – знеструмлені частково.

"Погодні умови залишаються складними. Ми спрямували всі сили на те, щоб забезпечити людей електроенергією, - підкреслила Світлична. - Ми перебуваємо в повній координації з Кабінетом Міністрів України. Але можу сказати, що з ліквідацією наслідків стихії впораємося власними ресурсами".

Світлична також повідомила, що на даний момент навчальний процес призупинено у школах 26 з 27 районів області. Школи міста Харків продовжують працювати.

Говорячи про транспортну інфраструктуру, керівниця ОДА зазначила, що вже відновлено роботу Харківського аеропорту, який на цей час працює відповідно до розкладу.

"Що стосується автодоріг, то ми не перекривали руху. У зимовий період у нас були й більш складні ситуації, з якими впоралися. До розчищення доріг залучено 180 одиниць техніки, задіяний весь робочий склад Служби автомобільних доріг, - наголосила Світлична. - Однак ми просимо мешканців області бути пильними і без особливої потреби не виїжджати на дорогу на літній гумі".

Як повідомляв Depo.Харків, сьогодні в Харкові внаслідок сильного снігопаду аеропорт не прийняв кілька рейсів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme