UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фінансування громадських організацій учасників бойових дій змінить свій порядок

У Мінсоцполітики заговорили про зміну системи фінансування громадських організацій ветеранів та учасників бойових дій

Фінансування громадських організацій уча…

Ініційована міністром соціальної політики Андрієм Ревою зустріч із представниками громадських організацій ветеранів та учасників бойових дій хоч і мала дискусійний характер, однак була ефективною та наблизила ухвалення консолідованого рішення, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на Урядовий портал.

Оскільки міністерство є розпорядником коштів, що виділяються на фінансування згаданих організацій, то в минулому 2016 році виступило із пропозицією про зміну системи фінансування громадських організацій ветеранів та учасників бойових дій. У разі прийняття цих змін фінансування зазначених організацій проводитиметься не за старою схемою - коли гроші виділяються безпосередньо кожній з них, - а здійснюватиметься фінансова підтримка конкретних проектів на конкурсній основі.

Зібрання вирішило, що до 16 травня до розробленого міністерством соціальної політики проекту громадські організації ветеранів та учасників бойових дій надсилатимуть свої пропозиції, з урахуванням яких прийматиметься остаточний узгоджений варіант.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme