UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фейгін: Савченко хоче дружити з тими, хто її хотів зґвалтувати і розстріляти

Після історії з Надією Савченко стало важче привертати увагу до українських політв'язнів у Росії

Як інформує Depo.Донбас, про це заявив колишній адвокат Савченко, нинішній адвокат утримуваного на Росії журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін в ефірі ZIK.

"Ведмежу послугу зробила Надія. Громадська думка в Україні після війни, Майдану дуже конспірологічно і дуже загострено сприймає будь-який обман, будь-який виклик довірі. І Савченко, зробивши раптовий політичний кульбіт, від патріотичного порядку до аморфного порядку людинолюбства, які неможливо поєднувати, хоче дружити з тими, хто її хотів зґвалтувати і розстріляти", - сказав він.

"Змінене ставлення до неї сформувало таке ж ставлення і до інших полонених Росією і довіру до мене як адвоката. Хоча я привозив зовсім іншу Савченко", - додав Фейгін.

Нагадаємо, представник України в Тристоронньої Контактної групи по Донбасу Ірина Геращенко пояснила, що на сьогоднішній день утримування в полоні бойовиками "Л-ДНР" українських бранців потрібно терористам і їх кураторам для шантажу і торгу з Україною.

12 квітня Геращенко повідомила, що на окупованому Донбасі збільшилася кількість заручників, утримуваних терористами. У списку заручників вже 126 осіб: кількість незаконно утримуваних зросла за рахунок цивільних.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme