Активіст заявив, що мер Полтави схопив його за геніталії

У Полтавській міськраді сталися сутички - Олександр Мамай і протестувальники звинуватили один одного у застосуванні сили

Активіст заявив, що мер Полтави схопив й…

19 квітня у приміщенні міської ради Полтави сталися сутички між активістами "Штабу Супротиву" та мером Олександром Мамаєм. Один із учасників акції Вадим Патик заявив, що мер вхопив його за геніталії, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Трибуну.

Активіст Вадим Патик намагався затримати Олександра Мамая.

"З іншими активістами я хотів домогтися від Мамая відповіді на актуальне питання щодо скликання позачергової сесії. Він не хотів з нами говорити і намагався покинути приміщення депутатської кімнати. Всі наклепи, про те, що я застосував силовий прийом проти нього – це неправда. Я його просто легенько обійняв. Якщо хто і застосовував силові прийоми, то саме Олександр Федорович. Він через джинси схопив мене за геніталії", - розповідає Вадим Патик.

Олександр Мамай не згодний з тим, що Вадим Патик його легенько обійняв. Він заявляє, що його хапали за горло. На запитання про погрози в адресу Юліана Матвійчука, мер відповів, що не хай депутат подає заяву в поліцію.

"Якщо я комусь там погрожував, то нехай пишуть заяви до поліції. Я не буду коментувати цю ситуацію. Мене хапали за горло. Однак я вважаю себе чоловіком і скажу, що звертатися до поліції не буду. А вони хай самі вирішують, що їм робити", - зазначив Мамай.

Нагадаємо, що 19 квітня у приміщенні полтавської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. Депутати та активісти "Штабу супротиву" почали вимагати від мера скликання позачергової сесії. Олександр Мамай заявив, що позачергової сесії не буде. Після цього почалися сутички.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme