Журналіст з Росії заявив, що російськомовні пісні Лорак - "сумна маячня"

Скандальний російський журналіст Отар Кушанашвілі впевнений в тому, що кращі свої композиції співачка Ані Лорак виконує українською мовою

Журналіст з Росії заявив, що російськомо…

Про це він написав у своїй колонці на "Собеседник", передає Depo.ua.

"У Ані Лорак найкрасивіше обличчя серед слов'янських співачок (Настя Каменських випише мені ляща при зустрічі), безумовно у неї один з найкрасивіших голосів серед слов'янських співачок (Повалій образиться, Джамала фиркне), але те, що вона співає російською мовою, в порівнянні з тим, що вона співає рідною, на мові, українською, - сумна маячня (за рідкісним винятком)", - написав Отар Кушанашвілі.

На його думку, російською співачка співає "виключно для наживи", а українські композиції їй необхідні для "блаженного почуття паріння".

"Тобто, коли вона непогано співає російською, відразу розумієш, що вона хоче здобути схвалення у Крутого і Кіркорова, але коли вона співає пісеньку "Посмiшка", це виглядає чудово і нещадно" - пояснив свою точку зору Отар.

Він також висловив сум, що через ситуацію, що склалася на Росії, не виступає Тіна Кароль, чиї пісні українською мовою Отар також засипав компліментами. При цьому Кушанашвілі не забув розкритикувати Світлану Лободу, яка активно виступає на Росії.

Нагадаємо, що Лорак повернулася до Києва, щоб відсвяткувати Пасху із родиною.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme