Запоріжжя лишилося без авіасполучення: від дощу розмокла остання робоча злітна смуга

Авіакомпанія Мотор Січ скасовує виконання регулярних рейсів за маршрутами "Запоріжжя - Київ - Запоріжжя" і "Запоріжжя - Мінськ - Запоріжжя" від сьогодні 18 квітня

Про це авіаперевізник повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає портал Depo.Запоріжжя.

У компанії скасування рейсів пояснюють тим, що бетонна злітно-посадкова смуга закрита на ремонт, а ґрунтова, з якої і здійснював перевізник рейси маршрутами "Запоріжжя - Київ - Запоріжжя" і "Запоріжжя - Мінськ - Запоріжжя", розмокла від дощу.

"На даний момент скасовані рейси з 18 по 24 квітня включно. Ми розраховуємо повністю відновити виконання рейсів 25 квітня. Пасажирам скасованих рейсів ми пропонуємо повернення 100% вартості авіаквитка або перебронювання без штрафних санкцій незалежно від вашого тарифу", - зазначили в компанії.

Нагадаємо, злітно-посадкову смугу Міжнародного аеропорту Запоріжжя закрили на ремонт 26 березня. Зазначалося, що ремонт не торкнеться додаткової грунтової злітної смуги, яку можуть використовувати літаки типу "Ан", отже рейси, що виконують такі літаки, наприклад, "Запоріжжя - Київ - Запоріжжя" триватимуть без перерв. Закінчити ремонт смуги обіцяли упродовж приблизно місяця.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme