UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запоріжці "здають" копам п'яних водіїв

Небайдужі запоріжці, побачивши п'яну людину за кермом, телефонують до поліції

Про це під час звітної прес-конференції, присвяченій річниці створення патрульної поліції, розповів голова патрульної поліції Запоріжжя Роман Пилипенко, передає портал Depo.Запоріжжя.

За словами Пилипенка, нові підвищені штрафи не заважають водіям сідати за кермо напідпитку. Тільки за минулі свята, з 15 по 17 квітня, поліцейські затримали 36 водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного сп'яніння.

"На жаль, нові штрафи не дуже працюють і впливають на кількість водіїв напідпитку. Ми майже не бачимо істотного зниження статистики по пияцтву за кермом. Проте дуже допомагають небайдужі громадяни, які бачать п'яних водіїв, що виходять з кафе, ресторанів або нічних клубів і сідають за кермо. Люди телефонують до поліції, повідомляють нам номери і ми вже встановлюємо правопорушників", - розповів Пилипенко.

Всього за рік роботи поліцейські склали 2136 протоколів на водіїв за керування у стані сп'яніння. За рішеннями суддів накладено штрафів на суму 9 млн 377 тис. 200 грн. 766 водіїв позбавили права керування.

Нагадаємо, як раніше писав портал Depo.Запоріжжя, запорізькі патрульні влаштували гонитву за п'яним водієм.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme