UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатець розповів, як виростити магічне дерево та який "хосен" із цього мати

Про особливості вирощування фундука в Закарпатті розповіли на телеканалі "Тиса-1"

Закарпатець розповів, як виростити магіч…

Про це пише Depo.Закарпаття.

У черговій програмі "Сам собі господар" на телеканалі "Тиса-1" йдеться про особливості вирощування фундука, які сорти цієї культури вирощують в Закарпатті та який на смак чай з фундука. Це дерево ще називають магічним, і знього можна мати неабиякий "хосен" (користь).

Горіхи фундука містять майже все, що визначає поживність продукту: 63-72% жирів, 15-23% білків, 6-10% вуглеводів, багато вітамінів та інших корисних речовин.

Якщо ви посадите хоча б три кущі - це вже 15-21 кг - буде що зимою гризти. Якщо ж ви посадите кущів вісім - то збирати по 40-56 кг - це вже хороше капіталовкладення у здоров'я всієї сім'ї (при нинішніх магазинних цінах такий врожай потягне більше ніж на 3000 грн).

Дивіться також: "Незвідане Закарпаття" розповіло про незвідану Іршаву.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme