Влада Іспанії заявила, що немає плану дій на випадок зомбі-апокаліпсису

Відповідну заяву зробив офіційний Мадрид у відповідь на запит сенатора Карлеса Мулети

У влади Іспанії немає плану дій на випадок зомбі-апокаліпсису. Відповідну заяву зробив офіційний Мадрид у відповідь на запит сенатора Карлеса Мулети, повідомляє Depo.ua з посиланням на ABC.

На початку року політик поцікавився, чи існують в уряді протоколи на випадок зомбі-апокаліпсису. До цього, здавалося б, жартівливого питання влади країни підійшли серйозно. За інформацією видання, за роз'ясненнями уряд звернулося до словника Королівської академії, вивчивши ці поняття.

В офіційній відповіді на запит сенатора повідомляється, що у слова "апокаліпсис" є два значення – "кінець світу" і "катастрофічна ситуація, спричинена природою або людиною". В першому випадку влада не має наміру нічого робити, так як "мало що можна зробити, якщо цей момент настане. На випадок надзвичайних подій в уряду є перелік процедур і протоколів".

У слова "зомбі" чиновники виявили також два значення. У першому випадку, якщо мова йде про "оживленого з допомогою чаклунства мрець", влада не зможе нічого зробити через відсутність спеціальних протоколів.

У Мадриді вважають сумнівною і гіпотетичною ймовірність такої події. Друге визначення трактує зомбі, "як очманілої людини, яка веде себе як робот". Такі люди, вважають в уряді, навряд чи зможуть спровокувати апокаліпсис.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme