UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницький підліток украв пожертви в храмі

Хлопець зайшов у храм разом з іншими прихожанами, сховався у церкві, дочекався, доки всі люди розійшлися і викрав скриньку 

Вінницький підліток украв пожертви в хра…

Поліцейські затримали підлітка, який викрав пожертви з храму Покрови Пресвятої Богородиці у Вінниці. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції вінницької області.

Сьогодні, 18 квітня, близько 14:30 до поліції звернувся священик одного із вінницьких храмів і повідомив, що до закритої церкви проник невідомий.

Прибувши на місце події, патрульні оглянули приміщення храму і на горищі церкви виявили 15-річного хлопця. В його рюкзаку знайшли 839 гривень - пожертви прихожан храму.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка доставила неповнолітнього до відділу поліції.

Як з'ясувалось, хлопець зайшов у храм разом з іншими прихожанами, сховався у церкві, дочекався, доки всі люди розійшлись, і вкрав гроші.

На його рахунку більше десятка аналогічних злочинів на території Вінниччини. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років.

Нагадаємо, торік у Вінниці з собору ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" невідомі викрали скриню пожертв для бійців АТО та гроші з церковної лавки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme